Nascholing voor huisartsen "Artrose heup en knie"

​​​Donderdag 15 oktober 2020 organiseren wij een nascholing voor huisartsen "Artrose heup en knie".

Avondspreekuren

Wilt u liever een poliklinische afspraak in de avonduren? Diverse artsen bieden vanaf deze week structureel avondspreekuren aan.

Feestelijke dag in Rijswijk

Bergman Clinics Bewegen Rijswijk bestaat 3 jaar!

Nieuwsbericht opening van onze kliniek

Lees het volledige nieuwsbericht over de opening van onze nieuwe kliniek.

Restaurant Brailjant opent haar deuren!

Ons briljante restaurant, op de 3e etage aan de Braillelaan 10, opent eindelijk haar deuren. Met ingang van 1 juni 2020, bieden wij een start-assortiment aan.

Informatie Coronavirus COVID-19

Heeft u binnenkort een afspraak of bent u van plan een afspraak bij ons te maken? Lees meer over de richtlijnen die wij opvolgen.

Adreswijziging

Wij zijn verhuisd! De hoofdingang van de kliniek voor Bewegen in Rijswijk, is voortaan gevestigd aan de Braillelaan 10, 2289 CM in Rijswijk. Het restaurant is naar verwachting eind maart gereed.

Onlangs aan het team toegevoegd: Physician assistent Ilse Bouman

Met ingang van 17 februari aanstaande, beschikt het team Bewegen ook over een Physician assistent. Ilse Bouman zal het specialistenteam, op zowel de polikliniek als in de kliniek, ondersteunen.

Het team van specialisten breidt zich verder uit

Met ingang van 1 maart 2020 breidt het team van specialisten zich verder uit. Orthopedisch chirurg Jan Joost Wiegerinck zal bij ons zijn werk als voet-, en knie-specialist, voortzetten .

Verhuisbericht vanaf 17 februari van kracht

​We tellen de dagen af totdat het nieuwe pand opgeleverd wordt!

Verhuisbericht vanaf 2 december van kracht

De verbouwing aan het pand op de Braillelaan 5 is afgerond en het pand is gereed voor ingebruikname. Per 2 december aanstaande zijn wij wederom gevestigd aan de Braillelaan 5 in Rijswijk. We zien u daar graag tegemoet.

Verbouw en nieuwbouw

Voortgang uitbreiding in Rijswijk