Lauri Coors heeft haar geneeskunde opleiding gevolgd in Leiden. Daarna is zij opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Om zich ook op een ander vlak verder te ontwikkelen heeft zij naast haar opleiding tot orthopedisch chirurg een Master of Business Administration gevolgd en afgerond. Met deze extra bagage wil zij zich inzetten op het gebied van patiƫntgerichte zorg, innovatie en medisch management. Na het afronden van de opleiding tot orthopedisch chirurg heeft zij zich verder gespecialiseerd in de voet,- en enkel problematiek tijdens een fellowship in Leuven en Antwerpen in Belgiƫ en Augsburg en Schwarzenbruck in Duitsland.

Zij werkte in 2020 en 2021 als orthopedisch chirurg bij Annatommie Medisch Centrum. Daarna als chef de clinique bij de Isala klinieken en sinds februari 2022 werkt zij als orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied voet,- en enkel problematiek bij Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de orthopedie bezoekt Lauri Coors regelmatig nationale en internationale congressen, werkgroep bijeenkomsten en cursussen.

Lidmaatschappen

Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV)
Dutch Foot and Ankle Society (DFAS)
European Foot and Ankle Society (EFAS)
Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)