Wij werken met een dedicated team: geïnteresseerde mensen, stuk voor stuk met jaren orthopedie ervaring 

Dat begint op de polikliniek: iedere orthopeed heeft een vaste assistente. Rontgenfoto's en echografie worden voor of tijdens het consult gemaakt. MRI kan met korte toegangstijd in de DC-klinieken worden gedaan. CT scans en andere speciale onderzoeken idem in het Bronovo ziekenhuis. 

U bent altijd welkom op de polikliniek voor een behandeladvies. De polikliniek is op de Laan van Oversteen 20, 2289CX Rijswijk.

Op de operatiekamers werken we met twee vaste anesthesisten. Geen grote ploeg met steeds wisselingen. Jarenlange orthopedie ervaring en frequent overleg met de orthopeden geeft zo de beste begeleiding rond de operatie. 

De operatie assistenten werken al jaren samen, al jaren in de orthopedie en al jaren met ons. Zij denken en werken actief mee aan de kwaliteit van de operaties. 

Over anderhalf jaar worden de polikliniek en het operatie complex, samengevoegd aan de Braillelaan in Rijswijk.

Op de verpleegafdeling werkt een vaste, op elkaar ingespeelde ploeg met een schat aan orthopedie ervaring. Zij helpen u zeer klantvriendelijk tijdens de opname. 

Wij zijn happy en trots met dit top team te mogen werken. Bergman Clinics heeft een platte management structuur met lage overheadkosten, zeg maar de helft of één derde van een ziekenhuis. Bij de Bewegen Rijswijk is dit niet anders. En de manager polikliniek, operatie-, en verpleegafdeling met wie wij al jarenlang werkten: alle drie maakten ze met ons de overstap naar Bergman Clinics. Zo ook de coördinator kwaliteit en onderzoek Paulien van Kampen. Zij richt zich bij Bergman Clinics Bewegen specifiek op het meten en verbeteren van kwaliteit en blijft met ons team ook wetenschappelijk onderzoek doen.